Cat dureaza detoxifierea colonului?

CAT DUREAZA DETOXIFIEREA COLONULUI ?

Colon Fit, prin ingredientele sale, reprezinta cel mai complex remediu in afectiuni ale colonului. Este un remediu natural cu un continut bogat in lactobacili - tulpina vie ce se reactiveaza in organism – care regleaza flora intestinala,te ajuta sa slabesti, asigura un puternic efect depurativ, ajuta organismul in afectiuni ale stomacului, colonului si ale bilei !

    Toate problemele dumneavoastra pot fi rezolvate prin curatirea intestinala si detoxifierea colonului !


  Daca observati unul sau mai multe simptome din cele enumerate mai jos, atunci este timpul pentru detoxifiere:



-luare in greutate,balonare,gaze,alergii alimentare,dureri de cap,constipatie,sindromul colonului iritabil,senzatie nestapanita de foame,gust de metal in gura,abdomen proeminent,hemoroizi,gust neplacut in gura si scaun urat mirositor,depunere albicioasa pe limba.

   Colon Fit ajuta la detoxifierea colonului, este un remediu naturist cu un continut bogat in lactobacilli si fibre!Cea mai buna metoda de detoxifiere este curatirea colonului. In colon se acumuleaza cele mai multe toxine. Daca functia de detoxifiere a colonului este dereglata, sufera tot organismul din cauza repunerii in circulatie a toxinelor.

   Lactobacilii ,plantele si fibrele din compozitia capsulelor Colon fit detoxifiaza si refac flora intestinala influentand pozitiv sanatatea corpului uman.Colon fit , previne si trateaza constipatia, previne si trateaza balonarile, crampele abdominale, previne hemoroizii, atenueaza simptomele sindromului de colon iritabil, scade nivelul de colesterol din sange si regleaza glicemia.

  Specialistii spun ca avem nevoie de detoxifiere macar o data la 6 luni. Trebuie sa facem periodic o cura de detoxifiere pentru a elimina toxinele care ajung in organism din alimente, din medicamentele pe care le luam, din apa potabila, din aer sau cosmeticele pe care le folosim.Colon fit este ideal pentru o cura de detoxifiere intestinala!

CAT DUREAZA DETOXIFIEREA COLONULUI ?


   Pentru eliminarea deseurilor si toxinelor din organism este bine sa administram Colon fit timp de 30 de zile. Perioada se poate prelungi fara probleme la dorinta consumatorului.Pentru un stil de viata sanatos trebuie sa evitam alimentele interzise. ALIMENTE INTERZISE -NU consuma alimente prajite
           
-NU consuma alimente conservate sau afumate
-Evita alimentele care contin E-uri(coloranti, conservanti si alti amelioratori)
-NU consuma carne si mezeluri-NU consuma dulciuri(napolitane, biscuiti, prajituri, bomboane etc.)
-Nu consuma paine alba, pateuri, saleuri, spaghete si orice preparat pe baza de faina alba
-NU consuma: zahar rafinat, ulei rafinat, cafea, alcool si bauturi racoritoare sintetice
-Nu consuma apa de la robinet
COLON FIT-EFECTE MAXIME SI DETOXIFIERE PROFUNDA COLON

Detoxifiere Colon

Distrugerea florei intestinale este principala cauza a scaderii imunitatii organismului. Un sistem imunitar deficitar duce foarte usor la formarea unor afectiuni grave de sanatate!
 Lactobacilii din compozitia capsulelor Colon fit refac flora intestinala influentand pozitiv sanatatea corpului uman