Dieta Disociata

Dieta Disociata este una dintre cele mai eficiente diete.

Dieta disociata sau dieta pe grupe de alimente, cum este, de asemenea cunoscuta, este una dintre cele mai populare și utilizate diete datorită faptului că dă rezultate într-un mod eficient și rapid.

Multe persoane recomanda dieta disociata după ce au utilizat metoda și au observat că a fost ușor să obtina rezultatele necesare foarte repede.

Indiferent de îngrijirea zilnică și atenția pe care o dam produselor alimentare, indiferent de eforturile pe care le facem, uneori avem nevoie de un ajutor "de urgență", și găsim acest ajutor în dieta disociata.

Pentru pierderea in greutate eficienta, noi ar trebui să respectam regulile și gruparile alimentare din dieta disociată.

Regulile in dieta disociata


1. Trebuie să luați ultima masă înainte de ora 19. Este foarte important pentru a oferi spațiu și timp corpului sa lucreze în mod corespunzător înainte de a merge la culcare.

2. Chiar dacă aveți impresia că vă ajută și vă oferă impresia că mâncați mai putin, încercați să nu beti apă înainte și în timpul mesei. Dacă veți bea apa inainte sau in timpul mesei, apa va încetini digestia.

3. Respecta 3 mese principale pe zi. Dacă veți mânca 3 mese pe zi nu veti muri de foame și corpul va avea suficiente vitamine și minerale pentru a functiona normal.

Grupe de alimente în dieta disociata


Mai jos găsiti gruparile de produse alimentare, cu scopul de a ști ce și cum să combinati pentru rezultate rapide și eficiente. Dieta disociata se bazează pe consumul unui singur grup de alimente în timpul unei perioade de timp. Din acest motiv, chiar dacă alegeți să  faceti dieta disociata pe zile sau pe mese pe zi (fiecare masă ar trebui să fie de la un singur grup de alimente), ar trebui să știți grupele de alimente foarte bine. (la inceput cu carnetelul)

1. lactatele

Din fericire, exista o gamă foarte largă de produse lactate de unde aveti ce alege. Nu numai că avem posibilitatea de a alege un meniu, alimentele lactate sunt foarte sanatoase si cu beneficii pentru corp și greutatea dumneavoastră.

2. Fructe

A doua zi, atunci când veti consuma doar fructe va fi un festival adevărat pentru tine. Vi se permite să măncati orice tip de fructe proaspete. Ia sfaturile pe care le avem de a consuma cu moderație și, de asemenea, încercati să evitati să mănâncati citrice la micul dejun.

3. Legume. 

Fie ele consumate proaspete sau fierte, legumele sunt foarte bune pentru dieta si, de asemenea, pentru sanatatea ta. În timpul acestei faze de dieta disociata, veți avea posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de legume. Puteți lua micul dejun cu rosii, castraveti sau broccoli fierti, cartofi pentru masa de prânz și salată de morcovi, pentru cină puteți lua un mixt legume. Încercați să evitați uleiul și condimentele atunci când gătiti alimentele.

4. Carne

Este important să se mănânce, de asemenea, carne în timpul dietei disociate in scopul de a aduce în dieta dumneavoastră toate elementele necesare pentru a funcționa corect. Aici sunt rezervata, am mai scris, citeste si despre dieta slabire fara carne.

Pentru o pierdere eficientă în greutate este important sa mananci in timpul dietei grupe de alimente numai carne alba, gratar sau fiert.

5. Peste

A doua zi, de pește, de asemenea, este e zi foarte plăcută de dieta disociata. Aveți o gamă largă de produse alimentare la alegere, produsele din peste sunt foarte gustoase și va ține foamea sub control. Vă recomandăm să alegeți gratar sau fiert eu prefer stiuca, pastrav sau somon.

6. Cereale

Cerealele sunt bogate in fibre si nutrienti care vă vor ajuta să piardeti în greutate mai repede si va face dieta disociata mai eficienta. Puteți mânca paste, orez, grâu, porumb și orice alimente fabricate din aceste produse. Incearca sa mananci paste întegrale, orez și grâu, este mai sănătos.

Dieta disociata este ușor de tinut si are rezultate bune în rândul persoanelor care adopta metoda cap coada. Pe lângă normele generale de mai sus și gruparile de alimente care trebuie respectate, aduc in ajutorul tau unele reguli speciale, care ar trebui să fie, de asemenea, respectate, dacă urmaresti rezultatele.

Reguli speciale in dieta disociata


1. În timpul dietei pe grupe de alimente, consumul de alcool și cafea este interzis.

2. Dacă doriți să pregătiti o supă, rețineți că amestecul de alimente care vine de la diferite grupuri este interzisa. Din acest motiv, ar trebui să fie doar supa de legume sau supa de carne, o sa fie interesant sa mincati doar supa de carne :)

3. Indiferent de durata dietei disociate, ar trebui să beti suficienta apa. Despre rolul apei in dieta am scris in cura de slabire cu apa.

4. Păstrați trei ore distanță între mese pentru o buna functionare a organismului.

Poate regulile prezentate pot da senzatia ca dieta disociata  este complicata și greu de urmat. 
In realitate nu este atât de greu, și regulile sunt foarte importante pentru succesul dietei.

Urmați dieta pe grupe de alimente, atentie la normele speciale și incercati de asemenea, un supresor de foame pentru a vă ajuta in controlarea poftei de mancare.
Uleiul din seminte de PIN este un inhibitor de foame care vă poate ajuta în timpul și după dieta disociata.