Dieta slabire fara carne

Incearca o dieta slabire fara carne! Marturisiri practice despre ce inseamna dieta de slabire fara carne. Dieta fara carne este o dieta ieftina si usor de realizat. Eu am scapat de 4 kg in 3 luni de dieta fara carne.


Cura de Slabire si detoxifiere fara carne




Putem incepe de maine o cura usoara, cu scop dublu: pierderea tesutului adipos excedentar, si detoxifierea organsimului, obosit de regimul bogat in grasimi, dulciuri si carne.

Va propunem o dieta fara carne, echilibrata in nutrienti si usor de respectat, care sa poata fi urmata fara probleme si cu eficienta maxima. Deja parca aud voci care ma intreaba cum ar fi posibila o dieta fara carne pe timp de iarna. Simplu, cititi pana la sfarsit! Iar daca in anumite momente nostalgia va va indrepta gandurile catre leber, toba sau cornulete, va sfatuim sa va opriti.

Daca vreti sa faceti mai usoara Dieta de Slabire fara carne, urmariti filmul Pamantenii.
Va asigur ca veti renunta mult mai usor la carne.



Dieta de detoxifiere fara carne

Ca o regula generala, inainte de a consuma orice aliment din cele prescrise, trebuie sa va ganditi serios daca va este foame sau nu. Daca nu, puteti renunta la respectiva masa sau gustare. Nu este admis sa renuntati la doua mese sau gustari succesive.


  • In dieta de slabire fara carne este interzis sa renuntati la ceaiuri sau apa.
  • Nu puteti cumula alimentele de la o masa cu cele de la masa urmatoare. 
  • Alimentele indicate pentru o anumita masa nu pot fi inlocuite cu cele de la alta masa, deci componenta alimentara a micului dejun nu este interschimbabila cu cea a cinei sau mesei de pranz, chiar daca per total in ziua respectiva se consuma acelasi numar de calorii.


In schimb, in dieta fara carne alimentele nu sunt legate strict de o zi a saptamanii. Ca atare, la finele celor 5 zile dieta aceasta se reia, insa cu alimentele din ziua a doua, apoi cu cele din ziua a treia… etc. Dupa 25 de zile se va ajunge la o succesiune identica celei din cura de mai jos, care a reprezentat si inceputul curei dumneavoastra.



Dieta slabire fara carne Ziua 1

Mic dejun: o cana de ceai negru indulcit cu o lingurita de miere de salcam, o felie de paine integrala (20 g) prajita sau nu, 50 g urda nesarata;
Gustare: o cana de ceai verde neindulcit, sucul dintr-o lamaie mica;
Pranz: salata din: o salata verde, 20 g boabe de porumb din conserva sau congelate, un borcan de iaurt 1,5% grasime (125 g), 1 lingurita ulei de masline, o lingurita de otet balsamic, 30 g boabe de fasole alba sau rosie fierte. Se sareaza dupa gust si se pot adauga 2-3 catei de usuturoi;
Gustare: 100 ml lapte 1,5% grasime, 4-5 migdale crude;
Seara: supa-crema de radacinoase (200 ml) (morocovi, pastarnac, telina, ceapa fierte si mixate, la care se adauga condimente dupa gust si o lingurita de ulei de masline).

Detoxifiere fara carne Ziua 2

Mic dejun: o cana de ceai de ghimbir indulcit cu miere, 100 g branza de vaci degresata, amestecata cu 10 mieji de nuca taiati marunt;
Gustare: o banana;
Pranz: omleta din 5 albusuri, salata de varza murata cu o lingura de ulei de masline, 50 g linte;
Gustare: 4 cuburi de ciocolata amaruie (20 g);
Seara: supa limpede de legume cu crutoane (crutoane 20 g, brunificate in o lingurita de ulei de floarea-soarelui) si 50 ml iaurt 1,5% grasime.


Ziua 3 din dieta fara carne

Mic dejun: 175 ml lapte 1,5% grasime, 2 linguri muesli neindulcit;
Gustare: un gref rosu;
Pranz: 100 g paste (cantarite fierte) + 20 g telemea de vaca si 20 g sos de rosii;
Gustare: o cana de ceai verde neindulcit, 5-6 migdale crude;
Seara: 50 g branza de vaci degresata, frecata cu un galbenus si cu seminte de in si chimen zdrobite anterior, un gogosar rosu, o cana de ceai de anason si sunatoare.

Ziua 4 - meniu dieta fara carne

Mic dejun: un ou fiert moale, o felie de paine integrala (20 g), o cana de ceai negru indulcit cu miere de tei;
Gustare: 2-3 caise uscate, 3 curmale;
Pranz: 250 g piure de spanac (fara smantana), un burger de soia (100 g);
Gustare: o cana de ceai de ghimbir + sucul de la o lamaie mica;
Seara: 200 g cottage cheese, o rosie de dimensiuni medii, 1 cana de ceai de sunatoare.


Ziua 5 din dieta fara carne

Mic dejun: o cana de ceai verde indulcit cu miere, 1 felie paine integrala, 10 g margarina hipocalorica, 20 g magiun de prune (fara adaos de zahar);
Gustare: un gref rosu;
Pranz: salata de curditati de sezon (varza, morcov, mar, pastarnac, radacini de patrunjel, gogonele etc.) 200 g, 50 g cuburi de telemea de vaca. La salata se adauga o lingura de ulei de sambure de strugure sau nuca;
Gustare: un mar ionatan;
Seara: 100 g orez basmati, 50 g zacusca de gogosari si vinete, preferabil de casa, 1 cana de ceai de sunatoare.

Cititi si alte cure de slabire ieftine: