Cea mai buna reteta de slabit

Chiar daca, iarna nu-i ca vara, toti ne dorim la un moment dat in timpul anului sa slabim cateva kilograme.
Daca toti isi dau cu parerea si in jurul tau nimeni nu iti da o reteta minune de slabit, iti ramane singura solutie, sa incepi cu o reteta de slabit simpla. O testezi o perioada de cateva saptamani timp in care ai timp sa te mai documentezi. Important este sa incepi de undeva si sa nu abandonezi scopul final, care nu uita ca este: sa slabesti cateva kilograme.
Prima reteta de slabit recomandata si foarte simpla este urmatoarea:
Dimineata: un bol de cereale integrale (preferabil fara adaosuri de zahar, cacao etc)
Pranz daca vrei carne fripta de orice animal in afara de porc,
Seara: dupa 18 doar mancare foarte usoara, de preferat salata (fara maioneza), fructe (de evitat bananele)
Obligatoriu: 2 litri de apa pe zi minim, preferabil 3. Ajuta dezintoxicarea si curatarea organismului.
Multa rabdare si vointa
Alte activitati utile procesului: muncit cat mai mult fizic, de avut o ocupatie permanenta, chiar hobby-uri sportive, mancatul  la televizor daca vrei doar fructe, fara saratele, chipsuri, alune, bere, pentru ca iti va ingreuna slabirea sau chiar te vei ingrasa.
O lege foarte simpla bio-chimica spune ca ingrasarea apare in momentul in care totalul caloriilor introduse in corp prin mancare este mai mare decat totalul caloriilor consumate de corp prin intreaga activitate.
Practic vrei sa slabesti, trebuie sa mananci 2400 kcal (calorii) si sa consumi 2500 kcal. Diferenta de 100 kcal care ai utilizat-o in acea zi, a fost furnizata de corp din surplusul de grasime numit si depozit caloric de urgenta.

Orice activitate fizica ce iti mentine pulsul inimii intre 80 - 120 bpm (batai pe minut) te va ajuta sa arzi mai multe calorii din surplusul de grasime.

Mult succes si tine aproape acest site pentru a ne impartasii rezultatele si pentru a afla retete de slabit si diete noi.