Cura slabire catalin crisan

Cura de slabire Catalin Crisan te ajuta si poti manca de 5 ori pe zi, iar rezultatele le veti observa in numai 10 zile Cei care doresc sa slabeasca cel putin 15 kg, fara a se infometa si fara a-si pune sanatatea in pericol, trebuie sa incerce dieta Catalin Crisan. Cu ajutorul ei, Catalin Crisan a slabit in doar 10 saptamani, 32 de kilograme.

Dieta Catalin Crisan dureaza 66 de zile, impartite in 6 etape, in functie de numarul de kilograme de care vreti sa scapati. Se pot consuma in primele doua saptamani, in cantitati nelimitate, carne, mezeluri, 1 ou pe zi si branzeturi. In urmatoarele etape, dieta se bazeaza pe consumul de fructe, legume, lactate si carne slaba.

Cel mai important aspect al dietei Catalin Crisan este faptul ca veti putea manca 5 mese pe zi, din 3 in 3 ore. Astfel, nu veti intampina disconfort fizic sau stari de foame pe durata dietei. Dupa incheierea acesteia, este foarte important sa nu mancati dezordonat, sa pastrati 3 mese la ore fixe si sa consumati cat  mai multe legume si fructe. Inainte sa incepeti aceasta dieta este bine sa efectuati un set riguros de analize, iar starea de sanatate sa fie monitorizata in permanenta.

Pe parcursul dietei Catalin Crisan se recomanda 5 mese pe zi, peste care nu trebuie sa sariti, nu trebuie sa consumati dulciuri, bauturi alcoolice sau sa folositi ulei, sa beti 3 litri de lichide pe zi, dar nu in timpul mesei, sunt interzise lichidele carbogazoase, dar sunt recomandate apa plata, minerala, ceaiul si cafeaua, si nu trebuie sa mancati mai tarziu de ora 19:30.