Cate calorii trebuie sa consum ca sa slabesc

Cate calorii trebuie sa consum ca sa slabesc?

Am folosit un calculator simplu, dar extrem de precis de calorii științifice, împreună cu 5 dimensiuni bazate pe dovezi.
Cat trebuie sa reduci în mod durabil consumul de calorii?

Datele folosite in simulare:

Esti femeie, ai 70 kg, inaltime 1,65m, varsta 30 ani si o activitate preponderent sedentara, adica lucrezi la calculator ca mine toata ziua.


Ar trebui sa mananci zilnic in jur de 1750 de calorii pentru mentinerea greutatii.

Pentru a slabii rapid trebuie sa consumi 1023 calorii prin sport, miscare, din totalul de 1750 calorii pe care le iei din alimentatia zilnica.

Pentru a slabii intr-un ritm normal trebuie sa consumi 1360 de calorii.

Nu uita ca slabitul se poate face sanatos si urmand o cura de slabire cu apa.


Cum reduci numarul de calorii admisie Fără infometare?

Caloriile sunt pur și simplu o măsură de energie.

Este cunoscut faptul că, în scopul de a câștiga în greutate, mai multe calorii trebuie să fie introduse in corpul tau.

În schimb, în ​​cazul în care mai multe calorii sunt consumate de activitatea corpului tau decat cele introducese, atunci pierdeti în greutate.

Acestea fiind spuse, doar tăierea de calorii din alimentele pe care le mâncam, nu este de obicei un mod durabil de a pierde din greutate.

Deși funcționează pentru unii oameni, majoritatea oamenilor ajung în cele din urmă de foame să renunțe la dieta lor.

Din acest motiv, este foarte recomandat a face alte câteva modificări permanente pentru a vă ajuta să mențineti un deficit de calorii pe termen lung, fără a va simți înfometate.

5 dovezi de modificari dieta / stil de viata care s-au dovedit a ajuta oamenii in slabire

1. mananca mai mult proteine ​​pentru a reduce pofta de mancare, taie Poftele cu 60% și crește cantitatea de calorii pe care le arzi.

Alimentele bogate in proteine

Cand vine vorba de a pierde în greutate, proteine ​​este regele de nutrienți. Totusi atentie la stresul adaugat ficatului si rinichilor.

Adăugarea de proteine ​​la dieta ta este cea mai simplă, cea mai eficientă și mai delicioasa modalitate de a pierde in greutate cu un efort minim.

Studiile arata ca proteina crește rata metabolica si ajuta la reducerea poftei de mâncare (3).

Deoarece proteine ​​necesită energie pentru a metaboliza, o dieta bogata in proteine ​​poate creste calorii arse cu până la 80 la 100 de calorii pe zi (4, 5, 6).

Proteinele sunt, de asemenea, nutrientul cel mai implinita, de departe. Un studiu a aratat ca persoanele care au consumat 30% din calorii ca proteine ​​mancat automat 441 mai putine calorii pe zi (7).

Cu alte cuvinte, puteți crește cu ușurință de calorii afară și de a reduce caloriile in ... doar prin adăugarea de proteine ​​la dieta ta.

Proteine ​​poate ajuta, de asemenea lupta pofte, care sunt cel mai mare dusman Dieter lui.

Într-un studiu, 25% din calorii ca proteine ​​redus gândurile obsesive despre alimente cu 60% și a tăiat dorința de de noapte gustări cu 50% (8).

Dacă doriți să piardă în greutate, în mod durabil, cu un efort minim, apoi ia în considerare a face o creștere permanentă în aportul de proteine.

Eu am aflat tarziu cate calorii trebuie sa consum ca sa slabesc. Am urmat multe diete mult prea agresive, dar tu ai acum o informatie mai buna.