Cura de slabire cu apa

Cura de slabire cu Apa este una dintre dietele cu efecte sigure asupra corpului uman si, in acelasi timp, usor de tinut.
Cura de slabire cu apa calda este cea mai ieftina si cea mai sanatoasa cura de slabire.
Cura de slabire cu apa calda a venit din Asia si se bazeaza pe consumul zilnic, dimineata, pe stomacul gol, al unui pahar de apa calda, la temperatura corpului, timp de 7 zile. Nutritionistii mai spun ca aceasta cura se bazeaza pe consumul a cate unui pahar de apa inainte de micul-dejun, un pahar inainte si dupa orice gustare, inclusiv in cadrul cinei.
Deci, pe scurt cura de slabire cu apa calda, consta in consumul unui pahar de apa la temperatura de 36 de grade celsius, dimineata pe stomacul gol, urmat de cate un pahar de apa calda inainte de orice gustare.

De asemenea, specialistii in nutritie recomanda o data pe zi consumul unei supe de legume. Ca sa nu aveti dificultati din cauza tendintei de infometare si alimentatia sa fie echilibrata, pentru a evita problemele de sanatate.

Tineti cont de mesele principale

Este bine sa tineti cont de cele trei mese principale si cele doua gustari absolut necesare. Specialistii recomanda sa stoarceti intr-un pahar si jumatate de lamaie, pentru imbunatatirea digestiei in dieta cu apa. Totusi, trebuie sa manifestati atentie ca intre ora in care v-ati pus la somn si cea la care serviti cina sa existe cel putin 3 ore, pentru a nu va ingrasa.

Dati atentie mestecatului

Este necesar sa dati atentie mestecatului, mai ales pentru ca si masticatia consuma calorii iar digestia va fi imbunatatita si usurata. Expertii sustin ca nu este bine sa nu mancati in graba si nici pana la satietate, ca sa nu mancati mai mult decat este necesar.
Beneficiul obtinut in cura de slabire cu apa se afla diminuarea poftei de mancare. In plus, hidratarea corecta a organisului te va intinerii si iti va aduce energie. Practic cura de slabire cu apa este o metoda de rehidratare a corpului. Corpul uman cand este hidratat consuma mai usor organismul de toxine.


Apa calda trebuie sa inlocuiasca bauturile carbogazoase!

Este bine sa beti un pahar de apa, in clipa cand va este foame si asteptati 10-20 de minute, pentru a vedea daca persista senzatia de foame, pentru a va hrani. Potrivit Care2.com, expertii in nutritie spun ca apa ajuta sa consumam mai putine calorii zilnic si reprezinta un inlocuitor sanatos al bauturilor carbogazoase sau al cafelei, care pot sa va deshidrateze.
Cura de slabire cu apa are rolul de a impiedica grasimea sa se depoziteze si chiar ajuta la eliminarea tesutului adipos si a celulitei.

Una dintre cauzele aparitiei celulitei este retentia de apa, cauzata de hidratarea insuficienta. Trebuie spus ca in cazul in care veti consuma suficienta apa, aceasta impiedica retentia de lichide, care pot duce la crestere in greutate. In plus, apa este capabila sa elimine toxinele, revigorand celulele si are capacitatea de a fluidifica sangele.
Dupa ce ai facut cura de slabire cu apa, recomandam sa incerci si:
Cura de slabire cu mere
si Cura de slabire cu lamaie