Cura de slabire cu mere

Cura de slabire cu mere este eficienta daca iti plac merele, si ai un plan de slabire light.

Fructele sunt esențiale pentru o masă sănătoasă, Iar atunci când vrei și să slăbești, îți pot fi de un real folos. Mai ales când știi ce, cât și când să mănânci. 



Cura de slabire cu mere a fost creată de nutriţionistul american Tammi Flynn, după ce a constatat că una dintre pacientele sale mânca înainte de fiecare masă un măr, fără să schimbe nimic din alimentaţia ei obişnuită.

Atentie, in cura de slabire cu mere nu se mananca doar mere.

Aceasta cura de slabire este „blândă”,  permite scăderi în greutate de până la 8 kilograme în 3 luni. 
Elementul de bază al curei este consumul de 3 mere pe zi, înainte de fiecare masă. De asemenea, este esenţial să fie reduşi carbohidraţii (cereale rafinate, pâine albă, biscuiţi, prăjituri, băuturi acidulate, chipsuri, paste făinoase, dulceţuri). De asemenea, fiecare masă trebuie să conţină şi proteine slabe, deoarece acestea scad pofta de mâncare şi facilitează scăderea în greutate. 

Model de dietă


Model de dietă

Mic dejun

1 măr urmata de omletă cu brânză

Gustare (fara mere)

1/2 cană de brânză dulce
½ cană iaurt degresat

Prânz

1 măr urmat de piept de pui la grătar, două căni de broccoli la cuptor şi jumătate de orez brun

Cina

1 măr urmat de somon la grătar  salată verde

Asa cum se poate observa, cura de slabire cu mere nu inseamna ca vom manca doar mere. Excesul de mere poate conduce la dereglari ale florei intestinale, aduc balonari etc.

In concluzie, fiti blande cu voi, urmati o cura de slabire cu mere mancand un mar inainte sau dupa cele 3 mese principale, dimineata, pranz si seara. Aceasta este o recomandare care va ajuta sa fiti mai sanatoase, scopul de slabire fiind secundar.


Daca vrei poti incerca Cura de slabire cu lamaie