Cura de slabire disociata

Cura de slabire disociata fara carne si lactate.

Am slabit 4 kg in 3 luni urmand cura de slabire disociata fara carne si lactate.
Cat de simplu este sa urmezi cura de slabire cu apa calda in acelasi timp cu o cura de slabire disociata fara carne si lactate? Extrem de simplu.

Este nevoie de vointa.

O cura de slabire disociata nu trebuie sa fie scumpa, putem aplica retete de slabire ieftine tot timpul anului.

Renuntand la carne si lactate am devenit mai subtire, mai lucida si mai energica. Durerile de spate au inceput sa fie din ce in ce rare. Este adevarat ca odata cu energia acumulata din renuntarea la carne si lactate am inceput sa fac mai multe exercitii de yoga.

Eu am facut cura de slabire fara carne si lactate.

O cură de slabire rapidă cu salate, legume si fructe este modul cel mai bun pentru a reveni la o alimentație sănătoasă și echilibrată. Te vei simți din nou plina de energie cu dieta de 10 zile, printr-o cură de slăbire cu salată, ușor de urmat și fără efectul de balonare.

Corpul reacționează bine la o dietă simplă, pentru că i se dă posibilitatea unei detoxifieri rapide. Salata este, din acest punct de vedere, o soluție eficientă si plăcută în același timp, iar dieta de 10 zile asigură rezultate într-un timp optim.
Încercați să combinați, conform programului de mai jos, salatele cu supele și în numai zece zile, vei avea parte de surprize în ceea ce privește greutatea dumneavoastră, dar, nu în ultimul rând, și tonusul și pofta de viață pe care le veți resimți din plin.

Urmaţi o cură de slabire cu apa calda, beţi minim 1,5 litri de apă pe zi
Să aveţi întotdeauna la dumneavoastră o sticlă cu apă plată. Beţi des între mese (chiar dacă nu vă este sete; apa nu are gust de obicei, in cel mai rau caz adăugaţi puţină miere sau suc de lămâie. În loc de apă, puteţi bea ceaiuri neîndulcite de fructe pe parcursul acestei diete.

În timpul primei părţi a zile, în jurul orei zece, când sunteţi mai activ, consumaţi un fruct de dimensiuni medii. Cu toate că are mai multe glucide decât legumele, le veţi arde uşor. Alegeţi mere, citrice, căpşuni, dar evitaţi bananele şi strugurii. Mâncaţi fructe înainte de amiază. Dieta de 10 zile necesită atenție deosebită și perseverență.

Centraţi-vă pe supele de vegetale
Începeţi prânzul cu o farfurie de supă. Pentru prepararea supei folosiţi ca bază o fiertură de legume, la care adăugaţi ierburi (pătrunjel şi mărar). Nu folosiţi sare sau vegeta. Acestea conţin mult sodiu, care reţine apa în organism şi face procesul slăbirii mult mai dificil. Puteţi servi supe cu paste de secară şi cartofi. Este incredibil ce rezultate oferă dieta de 10 zile, dar pentru asta trebuie să vă axați pe supe și să beți multă apă.


Beneficii oferite de cura de slabire disociata fara carne, lactate DAR cu fructe si legume.

Slăbiţi fără efectul de balonare. Prin cura de o zece zile, veţi învăţa să pregătiţi un meniu corect. Când aceasta s-a încheiat, veţi şti ce să mâncaţi ca să slăbiţi.
Vă întăriţi corpul. Mesele pe care le consumaţi asigură corpului toate substanţele nutritive necesare, inclusiv fibre şi antioxidanţi. Datorită lor, cura vă dă energie şi vă face mai sănătoasă.

Vă stimulaţi metabolismul. Mâncaţi regulat şi, în acelaşi timp, porţii mici, şi beţi multă apă. Acest fapt va face corpul dumneavoastră să lucreze mai intens şi să ardă caloriile mai uşor.

Retete ieftine de slabire: cura de slabire cu mere + cura de slabire cu lamaie + cura de slabire cu apa + cura de slabire cu cartof.